Συνελήφθη νεαρός που απέδρασε από τα δικαστήρια Ξάνθης

Συνελήφθη νεαρός που απέδρασε από τα δικαστήρια Ξάνθης

Επτά ώρες κράτησε το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί για να συλλάβουν τον νεαρό κακοποιό

xeiropedes-neos
Επτά ώρες κράτησε το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί για να συλλάβουν τον νεαρό κακοποιό που δραπέτευσε κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από το δικαστικό μέγαρο της Ξάνθης και ενώ ήταν φρουρούμενος έξω από το γραφείο του εισαγγελέα.

Ο 24χρονος ποντιακής καταγωγής εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα σε έναν απομονωμένο οικισμό Ρομά στην περιοχή του Δροσερού στη νοτιοανατολική πλευρά της πόλης της Ξάνθης, όπου συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας, για να προσαχθεί εκ νέου το πρωί στα δικαστήρια.

Άγνωστο πώς, ενώ περίμενε να περάσει από την Εισαγγελία, έβγαλε το χέρι του από τις χειροπέδες και το έβαλε στα πόδια! Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν τον καταδίωξαν, αλλά τον έχασαν και η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις που αναζητούσαν τον 24χρονο πόρτα- πόρτα, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Τελικά, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο Δροσερό όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε αναζητήσει καταφύγιο. Και πράγματι, εντοπίστηκε κρυμμένος. Σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης για διάφορα αδικήματα και καταδίκες που δεν είχε εκτίσει, κυρίως για κλοπές και άλλη μια απόπειρα απόδρασης κατά την προσαγωγή του στα κρατητήρια της Αστυνομίας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης