Υπέκυψε ηλικιωμένος που τραυμάτισαν ληστές στην Πάτρα

Υπέκυψε ηλικιωμένος που τραυμάτισαν ληστές στην Πάτρα

Πέντε ολόκληρους μήνες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή o 85χρονος

old-man-hand
Πέντε ολόκληρους μήνες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 85χρονος που είχε τραυματιστεί από τα χτυπήματα ληστών, οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του στην περιοχή Βραχνέικα της Πάτρας. Όμως, τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου, οι δράστες που παραμένουν άγνωστοι είχαν τρυπώσει στο σπίτι όπου κατοικούσαν ο άτυχος Νικόλαος Ανδριόπουλος και η 76χρονη σύζυγός του, παραβιάζοντας τις ξύλινες γρίλιες από το παράθυρο. Μόλις τους είδαν μπροστά τους, άρχισαν να τους χτυπούν αλύπητα ζητώντας επιτακτικά χρήματα και τιμαλφή. Τελικά, βρήκαν μόνο μερικά κοσμήματα, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Η 76χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σπίτι με καθυστέρηση μιας ώρας και βρήκαν τον άτυχο άνδρα πεσμένο στο δάπεδο του σπιτιού χωρίς τις αισθήσεις του. Και οι δυο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, αλλά ο 85χρονος είχε υποστεί βαρύτατα τραύματα από τα οποία δεν ανάρρωσε ποτέ. Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τους ληστές, παρά το γεγονός ότι βρήκαν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα. Πλέον, οι δράστες κατηγορούνται και για θανατηφόρο σωματική βλάβη και η έρευνα για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης