Άδωνις Γεωργιάδης: Τα ΜΑΤ επέτρεψαν να περάσουν οι κουκουλοφόροι στην ειρηνική διαδήλωση

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα ΜΑΤ επέτρεψαν να περάσουν οι κουκουλοφόροι στην ειρηνική διαδήλωση

Μίλησε για μια ντροπιαστική ημέρα για τη Δημοκρατία - «Ηταν κόλαση», περιγράφει στο ΘΕΜΑ 104,6 fm ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

adonisgeorgiadis
«Είναι ντροπή αυτό που συνέβη σήμερα. Ήμουν και φέτος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Δεν μπορούσες να κινηθείς. Η αστυνομία επέτρεψε στους κουκουλοφόρους να εισχωρήσουν μέσα στην άκρως ειρηνική διαδήλωση. Ήταν εμφανές. Άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ντυμένοι στα μαύρα, χωρίς ελληνικές σημαίες, με μάσκες στο πρόσωπο, έτοιμοι για τα δεχθούν τα χημικά. Όλα συνέβησαν μπροστά σε απροστάτευτο κόσμο, απλούς πολίτες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι».

Έτσι περιγράφει τα γεγονότα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 fm, λέγοντας: «Ο λαός μίλησε σήμερα». 

Εν συνεχεία, ανέφερε: «Είμασταν στην Βασιλίσσης Σοφίας και Ακαδημίας και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Τα χημικά έπεφταν μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ηταν μια  ντροπιαστική ημέρα για τη δημοκρατία». «Το φετινό συλλαλητήριο ήταν εμφανώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο».

«Έμείς θα χρησιμοποιούσουμε όλα τα εργαλεία στη Βουλή. Είναι η ώρα των βουλευτών. Θα δοθεί μεγάλος αγώνας αυτή την εβδομάδα», κατέληξε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης