Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν εισόδους καταστημάτων ενάντια στα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές

anoixtaka

Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν κλείσει συμβολικά τις εισόδους καταστήματων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα  διαδηλωτές στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν κλείσει συμβολικά τις εισόδους καταστήματων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το τοπικό μέσο seleo.gr.

«Δεν έχουμε τίποτα κοινό με τους μικρομεσαίους εμπόρους που έχουν κάνει σημαία τους το άνοιγμα των καταστημάτων μόνο τις 8 εκπτωτικές Κυριακές, δεν ξεχνάμε ότι το 2μηνο Δεκέμβρη-Γενάρη τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά 4 Κυριακές. Δεν συγκινούμαστε από τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις της ΟΙΥΕ και του ΠΑΜΕ που απουσιάζουν εντελώς από την οργάνωση των Κυριακάτικων αγώνων, ενώ καλούν σε συστράτευση εμποροϋπαλλήλων και εμπόρων, χαρίζοντας την μία Κυριακή μετά την άλλη στους εργοδότες. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/1", αναφέρεται σε ανακοίνωση από την "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΕΜΠΟΡΙΟ».

odke

ΣΧΟΛΙΑ

George

Βρήκαν την ημέρα τα καμουφλαρισμένα Συριζόπουλα να πάνε να κλείσουν τις εισόδους ΚΛΕΙΣΤΩΝ μαγαζιών σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν την προσοχή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης