Αποφυλακίστηκε και λήστεψε μαγαζί στην Καβάλα

Αποφυλακίστηκε και λήστεψε μαγαζί στην Καβάλα

Μαζί με τον συνεργό του, απείλησαν τον υπάλληλο με πιστόλι και μαχαίρι και άρπαξαν 1.000 ευρώ

astynomia-sillipsi-ena
Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε αποφυλακιστεί ένας 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λήστεψε μια τουριστική επιχείρηση στην Καβάλα τα ξημερώματα της Παρασκευής μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους!

Οι δράστες απείλησαν τον υπάλληλο της επιχείρησης ο ένας με πιστόλι και ο άλλος με μαχαίρι, άρπαξαν από το ταμείο 1.000 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας ο 20χρονος, ο οποίος πέταξε στο έδαφος ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια και έναν χρησιμοποιημένο κάλυκα πριν τον ακινητοποιήσουν.

Στην κατοχή του νεαρού κακοποιού, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες ληστείες, κατασχέθηκε και η υφασμάτινη μάσκα που φορούσε. Όμως, τα χρήματα που άρπαξαν έχει μαζί του ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου αρνήθηκε να αποκαλύψει. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά συναυτουργία, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δεύτερου ληστή συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης