«Κυνηγοί» μετάλλων λεηλάτησαν σκοπευτήριο στη Ζάκυνθο

«Κυνηγοί» μετάλλων λεηλάτησαν σκοπευτήριο στη Ζάκυνθο

Οι δράστες πρέπει να «χτύπησαν» τις ημέρες που επικρατούσε σφοδρή κακοκαιρία και κανείς από το σύλλογο δεν πήγαινε στον χώρο στην περιοχή Άγιοι Πάντες

metala
Πριν καλά- καλά προλάβει να λειτουργήσει το νέο σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου, έγινε... στόχος για «κυνηγούς» μετάλλων οι οποίοι παραβίασαν την περίφραξη σπάζοντας το λουκέτο και άρπαξαν όλα τα υλικά της σιδηροκατασκευής που χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη!

Οι δράστες πρέπει να «χτύπησαν» τις ημέρες που επικρατούσε σφοδρή κακοκαιρία και κανείς από το σύλλογο δεν πήγαινε στον χώρο στην περιοχή Άγιοι Πάντες, ο οποίος λειτουργεί στο παλιό δημοτικό νταμάρι και είχε παραχωρηθεί από το Δήμο Ζακυνθίων και το τοπικό συμβούλιο για να λειτουργήσει το σκοπευτήριο.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπύρος Κωστής εκτίμησε το ύψος της αξίας των κλοπιμαίων στα 2.000 ευρώ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολιοφθορά. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες, μετά τη μήνυση κατ' αγνώστων που υπέβαλε ο σύλλογος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης