Άρτα: Μπήκε σε σχολείο και άδειασε την τσάντα εκπαιδευτικού

Άρτα: Μπήκε σε σχολείο και άδειασε την τσάντα εκπαιδευτικού

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή 

peripoliko
Σαν κύριος είχε μπει ένας άγνωστος το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης σε μια σχολική μονάδα στην Άρτα και βρήκε αφύλακτη την τσάντα μιας 51χρονης εκπαιδευτικού. Την άνοιξε ανενόχλητος, άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν μέσα και ένα κινητό και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, αλλά ο ίδιος δεν εντοπίστηκε ώστε να βρεθούν τα κλοπιμαία.

*** Ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 800 ευρώ «γυάλισε» στο μάτι ενός 32χρονου αλλοδαπού που μπήκε ως πελάτης σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Ρέθυμνο και, όταν δεν τον έβλεπε ο υπάλληλος, το... «βούτηξε» και έγινε λαγός! Όμως, οι κάμερες κλειστού κυκλώματος είχαν καταγράψει το πρόσωπό του κι έτσι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν άργησαν να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στο σπίτι του και αποδόθηκε στο κατάστημα, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

*** Χάρη στην αξιοποίηση των ευρημάτων σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στις 23 Οκτωβρίου 2018 από την είσοδο του σπιτιού του 40χρονου ιδιοκτήτη του στην περιοχή Κυψέλη της Πρέβεζας και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην Βίγλα Άρτας, οι αστυνομικοί το τμήματος Φαναρίου ταυτοποίησαν τον δράστη. Πρόκειται για έναν 29χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

*** Διέρρηξε την επιχείρηση ενός 49χρονου στην Αμαλιάδα και άρπαξε από μέσα πέντε μπαταρίες οχημάτων ένας 36χρονος Έλληνας, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Όμως, συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης