Μάνη: Εντόπισαν εργαστήριο αναγόμωσης και παράνομα όπλα

Μάνη: Εντόπισαν εργαστήριο αναγόμωσης και παράνομα όπλα

Ο αυτόκλητος οπλουργός συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Γυθείου

Mani-opla
Σε αυτοσχέδιο οπλουργείο και εργαστήριο για την αναγόμωση φυσιγγίων είχε μετατρέψει το σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία ένας 61χρονος, για τον οποίο διαπιστώθηκε πως είχε στην κατοχή του παράνομα όπλα και εκρηκτικές ύλες.

Ο αυτόκλητος οπλουργός συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Γυθείου που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του το απόγευμα της Πέμπτης και κατέσχεσαν πέντε κυνηγετικά και δυο αεροβόλα όπλα, 510 γραμμάρια πυρίτιδα, μεταλλικά σφαιρίδια βάρους πέντε κιλών και 619 γραμμαρίων, 105 φυσίγγια, 107 κάλυκες και ένα κουτί με σφαιρίδια αεροβόλου όπλου.

Ακόμη, βρήκαν τον εξοπλισμό του εργαστηρίου που αποτελούνταν από δυο χειροκίνητες μηχανές για την γόμωση κυνηγετικών φυσιγγίων, μια ξύλινη θήκη με εργαλεία γόμωσης φυσιγγίων και 147 τάπες φυσιγγίων. Σε βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες των όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης