Αιτωλοακαρνανία: Θα διακινούσε κοκαΐνη και μεγάλες ποσότητες χασίς

Αιτωλοακαρνανία: Θα διακινούσε κοκαΐνη και μεγάλες ποσότητες χασίς

Σε βάρος του 47χρονου δράστη, οι αστυνομικοί της Δίωξης σχημάτισαν δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος

Agrinio-kokaini-xasis
Δεν έφτασε ποτέ στους «πελάτες» του ένας διακινητής ναρκωτικών που έκανε... διανομές κοκαΐνης και χασίς στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που πληροφορήθηκαν τις ύποπτες συναλλαγές του, του έστησαν μπλόκο στην Αμφιλοχία.

Μόλις εντόπισαν τον 47χρονο Έλληνα να κινείται με το αυτοκίνητό του, τον ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα από την οποία βρήκαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν 9,3 γραμμάρια κοκαΐνης και άλλη μια συσκευασία με 4,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όμως, κατά την έρευνα του σπιτιού του, βρέθηκαν ακόμη δύο κιλά και 108 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 11,7 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Σε βάρος του 47χρονου δράστη, οι αστυνομικοί της Δίωξης σχημάτισαν δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το ιδιόκτητο αυτοκίνητο που οδηγούσε κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της διακίνησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης