Κύπρος: Πούλησε βρέφος που έφερε από τις Φιλιππίνες σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων!

Κύπρος: Πούλησε βρέφος που έφερε από τις Φιλιππίνες σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων!

Η 47χρονη γυναίκα συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη της

astynomia-kypros-ena
Η Κυπριακή Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε μια 47χρονη από τις Φιλιππίνες η οποία παραδέχθηκε ότι πώλησε βρέφος που έφερε από τη χώρα της (δεν είναι η μητέρα) σε ζευγάρι ομοφυλοφίλων.

Πρόκειται για έναν Ελληνοκύπριο και έναν Τούρκο οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάρει το παιδί και μέσω κατεχομένων έχουν φύγει για τη Τουρκία. Η 47χρονη έφερε το βρέφος στη Κύπρο με πλαστά έγγραφα εμφανιζόμενη ως βιολογική μητέρα. Στη συνέχεια η 47χρονη ανέφερε πως πούλησε το παιδί στο ζευγάρι των ομοφυλοφίλων.

Λόγω της φύσης της υπόθεσης η 47χρονη οδηγήθηκε στο Δικαστήριο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία και εκδόθηκε εναντίον της διάταγμα προφυλάκισης. Εναντίον των δύο ανδρών έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί και διεθνές ένταλμα.

Η 47χρονη έχει καταθέσει ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το ζευγάρι του Ελληνοκύπριου και του Τούρκου είχαν κάνει γάμο το 2015 στη Νέα Ζηλανδία και ζούσαν μόνιμα στη Λευκωσία. Πριν λίγο καιρό αναζητούσαν παιδί για υιοθεσία. Έφεραν από τις Φιλιππίνες μια 47χρονη ως οικιακή βοηθό που εργαζόταν στο σπίτι των γονέων του Ελληνοκύπριου. Της είπαν ότι ψάχνουν παιδί και αυτή προσφέρθηκε να βοηθήσει. Πήγε στη χώρα της και βρήκε νεαρή γυναίκα που εγκυμονούσε και την έπεισε να της πουλήσει το παιδί όταν γεννηθεί. Το ζευγάρι των ομοφυλοφίλων μέχρι τη γέννηση έστελνε χρήματα για να συντηρείται η βιολογική μητέρα και η 47χρονη Φιλιππινέζα που μεσολάβησε. Όταν γεννήθηκε το παιδί ο Ελληνοκύπριος πήγε στις Φιλιππίνες και με πλαστά έγγραφα στο στα οποία εμφανιζόταν ως σύζυγος της 47χρονης Φιλιππινέζας προχώρησαν σε υιοθεσία του παιδιού, το οποίο μετέφεραν στη Κύπρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης