Πύργος: «Σήκωσαν» μπαταρίες βάρους... ενάμισι τόνου από συνεργείο

Πύργος: «Σήκωσαν» μπαταρίες βάρους... ενάμισι τόνου από συνεργείο

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν το μεσημέρι της Τετάρτης τρεις 20χρονους που συμμετείχαν στην κλοπή τα ξημερώματα της Τρίτης

bataries
Ώρες πρέπει να «δούλευαν» οι πέντε άνδρες που εισέβαλαν στο προαύλιο ενός συνεργείου και ηλεκτρολογείου οχημάτων στον Πύργο, για να αρπάξουν και να φορτώσουν σε δικό τους όχημα τις μεταχειρισμένες μπαταρίες που βρίσκονταν εκεί, καθώς ζύγιζαν ούτε λίγο ούτε πολύ... ενάμισι τόνο!

Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν το μεσημέρι της Τετάρτης τρεις 20χρονους που συμμετείχαν στην κλοπή τα ξημερώματα της Τρίτης, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου. Παρ' όλα αυτά, οι βάρους 1.500 κιλών συσσωρευτές αξίας 2.000 ευρώ δεν έχουν βρεθεί και αναζητούνται ένας 40χρονος και ένας 17χρονος, που πρέπει να τους έχουν στην κατοχή τους με σκοπό να τους πουλήσουν.

*** Την περίφραξη των εγκαταστάσεων εργοστασίου Δ.Ε.Η. στη Ρόδο παραβίασε άγνωστος στο διάστημα του περασμένου Σαββατοκύριακου και ξήλωσε ένα χάλκινο καλώδιο άγνωστης αξίας. Η κλοπή καταγγέλθηκε την Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού που διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης