Κιλκίς: Αντί για τις αντιολισθητικές είχε στην θήκη δέκα πιστόλια!

Κιλκίς: Αντί για τις αντιολισθητικές είχε στην θήκη δέκα πιστόλια!

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για εισαγωγή λαθραίων όπλων

Kilkis-opla
Το ενδεχόμενο να είχε συμφωνήσει να εξοπλίσει ομάδα κακοποιών ή ακόμη και τρομοκρατική οργάνωση έναντι αμοιβής, εξετάζουν οι αρχές για έναν Σκοπιανό που μετέφερε από την πατρίδα του όπλα κρυμμένα μέσα στην θήκη αντιολισθητικών αλυσίδων του αυτοκινήτου του!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς ήταν αυτοί που είχαν την πληροφορία για την επικείμενη εισαγωγή λαθραίων όπλων και έστησαν μπλόκο στον 49χρονο από την π.Γ.Δ.Μ. στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Όταν έκαναν έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, βρήκαν κρυμμένα μέσα στην πλαστική θήκη των αλυσίδων δέκα πιστόλια κρότου – αερίου, τα οποία όμως ήταν παραποιημένα και είχαν αφαιρεθεί τα πώματα άσφαιρων βολών με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κανονικά πυροβόλα!

Ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη εισαγωγή και μεταφορά όπλων στη χώρα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Το όχημά του κατασχέθηκε και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν πού θα κατέληγαν τα παράνομα όπλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης