Υπουργείο Δικαιοσύνης: Σύσκεψη για αναβάθμιση των δικαστηρίων της Ρόδου και Κω

4563276

Στη σύσκεψη συμμετείχε και  ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιό

Την αναβάθμιση των δικαστικών κτιρίων της Ρόδου και της Κω ήταν το αντικείμενο τη σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης υπό τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σάρλης, οι βουλευτές Ηλίας Καματερός και Δημήτρης Γάκης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, η πρόεδρος Εφετών Δωδεκανήσου και οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Ρόδου Βασίλης Περίδης και Κω Μανώλης Χατζηάμαλος.

Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέστη στην κοπή της πίτας στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο υπουργός Δικαιοσύνης συναντήθηκε με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων της πόλης με τους οποίους συζήτησαν θέματα που αφορούν την επιτάχυνση στην απονομή της Δικαιοσύνης καθώς και κτιριακά ζητήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

GAP2

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Ανδρέας Παπανδρέου, έγινε πατέρας – Το μωρό γεννήθηκε σε Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Ηρακλείου

skiathos_1

Διευκρινίσεις για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Σκιάθο έδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ – Η βλάβη εντοπίστηκε σε γραμμή Μέσης Τάσης στο χερσαίο υπόγειο δίκτυο -  Τοποθέτησαν και εφεδρική γραμμή, για να εξαλείψουν τον κίνδυνο νέας διακοπής