Υπουργείο Δικαιοσύνης: Σύσκεψη για αναβάθμιση των δικαστηρίων της Ρόδου και Κω

4563276

Στη σύσκεψη συμμετείχε και  ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιό

Την αναβάθμιση των δικαστικών κτιρίων της Ρόδου και της Κω ήταν το αντικείμενο τη σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης υπό τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σάρλης, οι βουλευτές Ηλίας Καματερός και Δημήτρης Γάκης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, η πρόεδρος Εφετών Δωδεκανήσου και οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Ρόδου Βασίλης Περίδης και Κω Μανώλης Χατζηάμαλος.

Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέστη στην κοπή της πίτας στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο υπουργός Δικαιοσύνης συναντήθηκε με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων της πόλης με τους οποίους συζήτησαν θέματα που αφορούν την επιτάχυνση στην απονομή της Δικαιοσύνης καθώς και κτιριακά ζητήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mesara

Κορυφώνεται η αγωνία - Το σκοτάδι δυσχεραίνει τις τις έρευνες των σωστικών συνεργείων - Στις 3 το μεσημέρι οι πυροσβέστες βρήκαν ένα εξάρτημα του αυτοκινήτου στην παραλία Τυμπακίου

4
4719020

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία που δέχθηκε την επίθεση του Ρουβίκωνα χαρακτηρίζει διαστρέβλωση της πραγματικότητας τους ισχυρισμούς της αναρχικής οργάνωσης με τους οποίους δικαιολογεί την επίθεση

7