Στον... καναπέ του έκρυβε λαθραία τσιγάρα και καπνό!

Στον... καναπέ του έκρυβε λαθραία τσιγάρα και καπνό!

Κάτω από τα μαξιλάρια βρέθηκαν 126 λαθραία πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους ενός  1,5 κιλού

kapnos
Την “πάτησε” ένας 48χρονος αλλοδαπός στη Λιβαδειά, όταν ο υποψήφιος αγοραστής στον οποίο θα πωλούσε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού έβγαλε από την τσέπη του... χειροπέδες! Ο “πελάτης” ήταν αστυνομικός της Ασφαλείας που είχε εντοπίσει το σπίτι του και είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση.

Η έρευνα που ακολούθησε δεν αποκάλυψε άλλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων, ως τη στιγμή που οι αστυνομικοί σήκωσαν τα... μαξιλάρια του καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού! Τότε βρήκαν τα 126 λαθραία πακέτα τσιγάρων και τις τυποποιημένες συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 50 γραμμαρίων που έκρυβε ο αλλοδαπός.

Οι ποσότητες τσιγάρων και καπνού κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο, ενώ ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Έκανε τον... ζόρικο στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που επιχείρησαν να τον ελέγξουν στη Λάρισα, ένας 48χρονος Έλληνας ο οποίος εγκατέλειψε τη βαλίτσα που μετέφερε και το έβαλε στα πόδια, αλλά όταν τον πρόφτασαν αντιστάθηκε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά δεν τα κατάφερε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, καθώς στην βαλίτσα βρέθηκαν 550 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης που κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης