Οικογένεια διακινούσε κοκαΐνη στο Ηράκλειο Κρήτης

Οικογένεια διακινούσε κοκαΐνη στο Ηράκλειο Κρήτης

Δυο άντρες ηλικίας 43 και 38 και δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 60 χρόνων «έσπρωχνε» μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στα μπαρ, τις καφετέριες και τα νυχτερινά κέντρα  της πόλης 

astynomia
Μια ολόκληρη οικογένεια Ελλήνων, που αποτελείται από δυο άντρες ηλικίας 43 και 38 και δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 60 χρόνων, «έσπρωχνε» μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στα μπαρ, τις καφετέριες και τα νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου Κρήτης. Για την σύλληψή τους οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκε πρώτος ο 43χρονος να κινείται με τη μοτοσικλέτα του και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, που έκαναν έλεγχο στον ίδιο και τη μηχανή η οποία κατασχέθηκε και διαπίστωσαν ότι μετέφερε 49 γραμμάρια κοκαΐνης που προόριζε για πώληση, ενώ κατασχέθηκαν πάνω του 1.060 ευρώ και δύο κινητά.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί ερεύνησαν τα σπίτι όπου κατοικούν μαζί οι συλληφθέντες. Στην κατοχή της 45χρονης βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με συνολικά 338 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ στα υπόλοιπα σπίτια των δραστών κατασχέθηκαν συνολικά 867 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.150 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση της κοκαΐνης, μια σιδερογροθιά και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σε βάρος του 43χρονου προστέθηκε και η κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης