Λαθρέμπορος είχε μεγάλες ποσότητες καπνού και τσιγάρων

Λαθρέμπορος είχε μεγάλες ποσότητες καπνού και τσιγάρων

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 163 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά οκτώ κιλά και 150 γραμμάρια καπνού και 625 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών

cigars_mesologgi
Πρωινό “ντου” στο σπίτι ενός 36χρονου αλλοδαπού στο Μεσολόγγι έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση λαθρεμπορίας καπνικών ειδών και ανακάλυψαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων πακέτων τσιγάρων και πλήθος συσκευασίες τυποποιημένου καπνού.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 163 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά οκτώ κιλά και 150 γραμμάρια καπνού και 625 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης που θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου. Ο 36χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

*** Στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ένας 19χρονος αλλοδαπός, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 270 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και ο 19χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης