Σπάρτη: Ανήλικος Ρομά «ρήμαξε» αυτοκίνητο τουριστών σε αρχαιολογικό χώρο

Σπάρτη: Ανήλικος Ρομά «ρήμαξε» αυτοκίνητο τουριστών σε αρχαιολογικό χώρο

Η κλοπή είχε γίνει τον Ιούλιο - Είχαν κλαπεί  τρεις τσάντες μέσα στις οποίες είχαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα ζεύγους Πολωνών τουριστών

Orthia_011
Ένας 16χρονος Ρομά ήταν αυτός που... χάλασε τις διακοπές ενός ζευγαριού Πολωνών τουριστών, όταν εκμεταλλεύτηκε την περιήγησή τους στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού της Ορθίας Αρτέμιδος στη Σπάρτη για να διαρρήξει το νοικιασμένο αυτοκίνητό τους και να αρπάξει όλα τους τα υπάρχοντα!

Η κλοπή είχε γίνει στις 2 Ιουλίου και οι δράστες, που όπως είχαν καταγγείλει οι Πολωνοί ήταν τρεις, είχαν προκαλέσει ζημιές στο αυτοκίνητο από το εσωτερικό του οποίου είχαν κλέψει τρεις τσάντες μέσα στις οποίες είχαν χρήματα και προσωπικά τους αντικείμενα. Έξι μήνες μετά η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφαλείας που ταυτοποίησαν τον ανήλικο τσιγγάνο.

Σε βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή η οποία περιλαμβάνει και τους γονείς του, έναν 41χρονο και μια 39χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι δυο συνεργοί του μικρού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης