Φθιώτιδα: «Ξήλωσαν» μεταλλική σκάλα από εγκαταλελειμμένο σπίτι!

Φθιώτιδα: «Ξήλωσαν» μεταλλική σκάλα από εγκαταλελειμμένο σπίτι!

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από έναν περαστικό ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία -Εγκατέλειψαν το όχημα με τα κομμάτια της σκάλας και εξαφανίστηκαν

4597980
Τίποτε δεν ξεφεύγει από τους «κυνηγούς» μετάλλων που τριγυρνούν στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας αναζητώντας λεία. Ένας 45χρονος μαζί με τον ανήλικο γιο του εντόπισαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Ροδίτσας και δεν δυσκολεύτηκαν να το λεηλατήσουν.

Παρ' όλο που ήταν ακόμη μεσημέρι, οι δράστες δεν δίστασαν να «ξηλώσουν» μία μεταλλική σκάλα που οδηγούσε στην ταράτσα και να την κόψουν σε κομμάτια για να τη μεταφέρουν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Όμως, τη στιγμή που διέφευγαν έγιναν αντιληπτοί από έναν περαστικό ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία και εγκατέλειψαν το όχημα προσπαθώντας να εξαφανιστούν τρέχοντας.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το αυτοκίνητο με τα τμήματα της μεταλλικής σκάλας και τα απέδωσαν στην εταιρεία, στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει το κτίριο. Ο 45χρονος και ο ανήλικος δεν συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης