Δικαστική απόφαση για τη διένεξη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με τους γιους του

Δικαστική απόφαση για τη διένεξη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με τους γιους του

Το δικαστήριο απεφάνθη πως δεν υπάρχει λόγος να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης για τον πατέρα - «Εξωφθάλμως εσφαλμένη η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου» αναφέρουν σε δήλωσή τους τα παιδιά του

50a2b98f672ba5e2bde74e96c004d73d_XL
Στα χέρια του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Π. Αγγελόπουλου παραμένει η περιουσία του καθώς και η διοίκηση της Χαλυβουργικής, η οποία ούτως ή άλλως του ανήκει.

Με την υπ’ αριθμ. 123/2019 απόφασή του, το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχαν καταθέσει τα παιδιά του 73χρονου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ζητώντας να τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση ο πατέρας τους, Κωνσταντίνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο απεφάνθη πως δεν υπάρχει λόγος να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης για τον πατέρα και ότι ο ίδιος ο κ. Κ. Αγγελόπουλος θα συνεχίσει να διοικεί τις επιχειρήσεις του.

Για μια «εξωφθάλμως εσφαλμένη» απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκήσουν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, κάνουν λόγο οι αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση με την οποία το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την πλευρά του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στην δικαστική τους διαμάχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

Αναφορικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση περί κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα μας και το αποτέλεσμα της οποίας δημοσιοποιήθηκε επιτηδείως, δηλώνουμε τα εξής:

Κλείσιμο
Η δικαστική αυτή απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκηθούν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, είναι εξωφθάλμως εσφαλμένη. Δέχεται περιστατικά αντίθετα προς τα όσα επιβεβαιώνονται από τους θεράποντες ιατρούς του πατέρα μας, το σύνολο των συνεργατών του αλλά και που ευκρινώς και σαφώς αποτυπώνονται σε μαγνητοσκοπημένη εξέτασή του.

Επισημαίνουμε ότι από 21.12.2018 έχει εκδοθεί απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απέρριψε αγωγή που ασκήθηκε επ’ ονόματι του πατέρα μας εναντίον μας περί δήθεν αχαριστίας μας, η έκδοση της οποίας δολίως αποσιωπείται από όσους έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου. Καλό θα ήταν να την μελετήσουν προσεκτικά…

Σύμφωνα με πληροφορίες ιδιάιτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δικαστική απόφαση που ελήφθη και  αφορά στην ιδιοκτησία εμπορικού πάρκου στη Ζυρίχη της Ελβετίας με μεγάλη αξία, απόφαση η οποία σύντομα πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης