Αττικόν: Εφημερεύει το καρδιολογικό χωρίς στεφανιογράφο

attikon1

Χρειάστηκε περίπου ένας μήνας για να τεθεί εκτός λειτουργίας, για μια ακόμη φορά, ο στεφανιογράφος, το μηχάνημα που είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση εμφραγμάτων

Χρειάστηκε περίπου ένας μήνας για να τεθεί εκτός λειτουργίας, για μια ακόμη φορά, ο στεφανιογράφος, το μηχάνημα που είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση εμφραγμάτων, του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Όπως πληροφορείται το ygeiamou.gr, το νοσοκομείο βρίσκεται σε εφημερία χωρίς τον στεφανιογράφο, γεγονός που σημαίνει πως οι καρδιολογικοί ασθενείς θα διακομιστούν, εφόσον χρειαστεί η εξέταση και η επέμβαση με το συγκεκριμένο μηχάνημα, στο Σισμανόγλειο ή στον Ευαγγελισμό.

Υπό δύο προϋποθέσεις, ότι οι στεφανιογράφοι στα συγκεκριμένα νοσοκομεία δεν θα τεθούν και αυτοί εκτός λειτουργίας και ότι οι ασθενείς θα έχουν τον χρόνο για αυτή τη διακομιδή…

Το θέμα των χαλασμένων στεφανιογράφων στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, «Ευαγγελισμός» και «Αττικόν», είχε αναφέρει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, έπειτα από τις επαναλαμβανόμενες βλάβες των ιατρικών μηχανημάτων.

Διαβάστε πρισσότερα στο ygeiamou
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Μη σου τύχει

Ξυπνήστε πριν τα χρειαστείτε και δεν έχετε λεφτά να τα πληρώσετε. Απαιτήστε, εδώ και τώρα όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας να περάσουν στο δημόσιο.

Μα βέβαια.

Η συντήρηση των πολύτιμων μηχανημάτων των νοσοκομείων είναι μιά πράξις υπέρ της χώρας. Οι παροχές οι προεκλογικές είναι ενέργειες υπερ του κόμματος τους. Πως περιμένουμε αυτούς να ενεργήσουν υπέρ της χώρας;

EG

Κι όχι μόνο αυτό ..... πολλές αιματολογικές ΔΕΝ γίνονται στο Αττικό . Κ φυσικά πας σε ιδιωτικό . Τι ζούμε Θεέ μου !!!!!!!!

Θα τα φτιάξει όλα

Ο Πολάκης. Προς το παρών είναι απασχολημένος. Το να φτιάξουν αμέσως κάτι δεν το θεωρούν προεκλογική παροχή. Αυτό χαρακτηρίζει και την ποιότητα των δήθεν παροχών. Ηθελα να ήξερα αν κάποιος, ο μη γένειτο, πεθάνει σε ποιούς θα μπορούσαν να κάνουν μηνύσεις και αγωγές.

Ανέκδοτο

Γιατί έχει μαγνητικό τομογράφο; Πήγα και με έστελναν κοντά σε ιδιώτες....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης