Γλυκιά... κλοπή εξιχνιάστηκε σε χωριό του Αγρινίου

Γλυκιά... κλοπή εξιχνιάστηκε σε χωριό του Αγρινίου

24χρονος Έλληνας ο δράστης

astynomia
'Όσο γλυκιά κι αν ήταν η κλοπή που διέπραξε τον περασμένο Ιούλιο ένας νεαρός στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, όταν άδειασε το Ι.Χ. φορτηγό μιας εταιρείας που μετέφερε κιβώτια με... μπισκότα αξίας 4.000 ευρώ, άλλο τόσο «πικρό» θα είναι το τετ α τετ του με την δικαιοσύνη.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχαν εντοπίσει τότε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αξιοποιήθηκαν από το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών και οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη, που είναι ένας 24χρονος Έλληνας. Φυσικά, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

*** Μία επιχείρηση και τις εγκαταστάσεις ενός συλλόγου στην Κομοτηνή, διέρρηξε διαδοχικά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ένας 30χρονος Έλληνας και άρπαξε από το εσωτερικό τους έναν φορητό υπολογιστή, μία τηλεόραση και 45 ευρώ. Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε η κλεμμένη τηλεόραση και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης