Νεκρός εργάτης που έπεσε από σκαλωσιά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Νεκρός εργάτης που έπεσε από σκαλωσιά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο άτυχος άντρας ήταν ανεβασμένος σε σκαλωσιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος

skalosia
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας από τους εργάτες που συμμετείχαν στις εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στον βορειοδυτικό πυλώνα σε σκαλωσιά κι έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αναίσθητο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ σταμάτησαν μετά το τραγικό περιστατικό, με την Δικέφαλος 1924 Α.Ε. να τονίζει ότι διευρενώνται τα αίτια του δυστυχήματος και να εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.. 

filad5
filad4
filad3
filad2
filad1


Η ανακοίνωση της Δικέφαλος 1924 έχει ως εξής: «Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η οικογένεια της ΑΕΚ μόλις πληροφορήθηκαν το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο εργοτάξιο. Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου».

Το tweet της Πυροσβεστικής:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης