Τέρενς Κουίκ κατά ΕΡΤ: Οι δημοσιογράφοι είναι για το ρεπορτάζ, όχι παγωτά για ντεκόρ!

Τέρενς Κουίκ κατά ΕΡΤ: Οι δημοσιογράφοι είναι για το ρεπορτάζ, όχι παγωτά για ντεκόρ!

Ο υφυπουργός Εξωτερικων και πρώην δημοσιογράφος τα έβαλε με τους υπεύθυνους της κρατικής τηλεόρασης που έκαναν ταυτόχρονες ζωντανές συνδέσεις για το δελτίο ειδήσεων, «στήνοντας» τους ρεπόρτερ μέσα στο κρύο

terens-kouik-pic
Έξαλλος έγινε ο Τέρενς Κουίκ με τους υπεύθυνους της δημόσιας τηλεόρασης, όχι γιατί δεν τηρούνται οι κανόνες πολυφωνίας - την συνηθέστερη ίσως κατηγορία κατά της ΕΡΤ - αλλά για το τρόπο που φέρθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στους δημοσιογράφους τους.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, που πριν πολιτευτεί είχε πολυετή επιτυχημένη καριέρα στην δημοσιογραφία, παρακολουθούσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εξελίξεων για τον καιρό, ενώ η κακοκαιρία «Σοφία» έπληττε ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα, παρουσιάστηκε ένα «εξαπλό παράθυρο», όπως λέγεται στην τηλεοπτική ορολογία, με συνδέσεις σε διάφορες περιοχές. Σε κάθε παράθυρο, περίμενε υπομονετικά την σειρά του να δώσει το ρεπορτάζ και ο κάθε δημοσιογράφος, που στεκόταν μέσα στο κρύο και το χιόνι, για αρκετή, ομολογουμένως, ώρα.

Αυτό ήταν και το γεγονός που προκάλεσε το θυμό του Τέρενς Κουίκ, που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «Πάτε καλά στην ΕΡΤ; Τους έχετε στημένους με τις ώρες στη παγωνιά για ντεκόρ! Δημοσιογράφοι είναι όχι παγωτά».

tweet-terens-dyo


Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αλλά απαντώντας και σε σχόλιο κάποιου ακολούθου του πως «δεν έπαθαν και κρυοπαγήματα», επανήλθε: «Οι δημοσιογράφοι είναι για το ρεπορτάζ. Όχι να στολίζουν το τηλεοπτικό κάδρο. Κακή η αποψινή σκηνοθετική αντίληψη μέσα στο χιονιά. Συνυπεύθυνοι Σκηνοθετης & αρχισυντάκτης».

Κλείσιμο
tweet-terens-ena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης