Γιάννενα: Μάχες μεταξύ μεταναστών σε Κέντρο Φιλοξενίας στον Κατσικά

Γιάννενα: Μάχες μεταξύ μεταναστών σε Κέντρο Φιλοξενίας στον Κατσικά

Άγριοι ξυλοδαρμοί ανάμεσα σε Αφγανούς και Σύρους πρόσφυγες που διαμένουν στον καταυλισμό στον Κατσικά – Το περιστατικό έγινε παραμονή της Πρωτοχρονιάς

KATSIKAS
«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Αφγανοί μετανάστες και Σύροι πρόσφυγες που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων, καθώς ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ τους και επιδόθηκαν σε άγριους ξυλοδαρμούς και εμπρησμούς.

Το βράδυ της παραμονής, στο hot spot δεν υπήρχε σεκιούριτι, ούτε και μέλη ΜΚΟ, παρά μόνο... ένας στρατιώτης που στάθηκε αδύνατο να αποτρέψει τις συμπλοκές, οι οποίες κατέληξαν σε γενικευμένη σύρραξη! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι Αφγανοί μετανάστες ξυλοκόπησαν βάναυσα τους Σύρους και τους άρπαξαν χρήματα και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, πυρπόλησαν έναν από τους οικίσκους όπου κατοικούν!

Στο Κέντρο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που έβαλαν τέλος στις μάχες σώμα με σώμα, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν την πυρκαγιά πριν επεκταθεί και σε άλλους οικίσκους, που διαθέτουν χώρους 35 τετραγωνικών για ύπνο, λουτρά και κουζίνα. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ερευνά ποιος ξεκίνησε τις συμπλοκές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης