Ξάδερφος επιχειρηματία: Είναι απαγωγή! Οι δράστες τον έπιασαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα

Ξάδερφος επιχειρηματία: Είναι απαγωγή! Οι δράστες τον έπιασαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα

«Δεν δεχόταν απειλές ούτε αυτός ούτε οι εργαζόμενοί του, δεν είχε προστασία ούτε κυκλοφορούσε με όπλα» ανέφερε ο ξάδερφος του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου

pir12
«Δεν είχε δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα», ανέφερε ο ξάδερφος του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου, τον οποίο άρπαξαν άγνωστοι το πρωί της Πέμπτης στον Πειραιά.

Όπως αναφέρει ο συγγενής του, ο επιχειρηματίας διατηρούσε εταιρεία με τροφοδοσίες πλοίων, ήταν Έλληνας από την Αλεξάνδρεια, 51 ετών και πατέρας τριών παιδιών.

«Υπάρχει απαγωγή. Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Ξέρω ότι εμφανίστηκαν οι δράστες, τον έπιασαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα κάτω από το σπίτι του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ξάδερφος του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον ξάδερφο, ο 51χρονος βγήκε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, όταν οι δράστες που φόραγαν στολές του ΕΚΑΜ τον ακινητοποίησαν και τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Την οικογένεια αλλά και την αστυνομία ειδοποίησε ένας γείτονας που είδε το περιστατικό και η οικιακή βοηθός. Και οι δύο έχουν δώσει κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν δεχόταν απειλές ούτε αυτός ούτε οι εργαζόμενοί του, δεν είχε προστασία ούτε κυκλοφορούσε με όπλα» ανέφερε, επίσης, ο ξάδερφος του επιχειρηματία, ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν είχε οικονομικά προβλήματα.

Κλείσιμο
Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό, ενώ η εταιρεία του επιχειρηματία δουλεύει κανονικά.









 Πρώτος ξάδερφος Νίκος Μαυρίκος εισαγωγαι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης