Ιωάννινα: Αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό που έκανε ελέγχους

Ιωάννινα: Αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό που έκανε ελέγχους

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου χειρουργήθηκε - Ο οδηγός του αυτοκινήτου επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση 

b_2374541
Κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του την ώρα που εκτελούσε το καθήκον του ένας αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που έκανε ελέγχους σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης των Ιωαννίνων.

Ο άτυχος 41χρονος είχε υπηρεσία τα ξημερώματα της Κυριακής και βρισκόταν μαζί με άλλους συναδέλφους του στην οδό Νικοπόλεως των Ιωαννίνων, όταν ξαφνικά έπεσε πάνω του ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ο οδηγός του επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση! Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου χειρουργήθηκε και παραμένει για νοσηλεία.

Ο οδηγός του Ι.Χ. συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ το οποίο έδειξε τι είχε καταναλώσει αλκοόλ περισσότερο από το επιτρεπτό. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και πρόκληση ατυχήματος, ενώ του αφαιρέθηκαν η άδεια και το δίπλωμα οδήγησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης