Κοζάνη: Εκτός από μηχανήματα έκλεβαν και… κότες!

Κοζάνη: Εκτός από μηχανήματα έκλεβαν και… κότες!

Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 31, 26 και 19 χρόνων, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για κλοπή και ζωοκλοπή

Kozani-kleftokotades
Η γεννήτρια βενζίνης η οποία βρέθηκε μέσα στο με Ι.Χ. αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή της Κοζάνης, αποκάλυψε ότι οι τρεις νεαροί επιβάτες είχαν ξαφρίσει ένα αγρόκτημα και είχαν κλέψε ακόμη και τις… κότες!

Όπως διαπιστώθηκε, η γεννήτρια ήταν μια από τις δυο που είχε καταγγείλει ο 66χρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος είχαν κλαπεί μαζί με ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και δέκα πουλερικά. Κότες δεν βρέθηκαν στο όχημα των δραστών, αλλά κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία τους και συγκεκριμένα κατασχέθηκαν δυο ψαλίδια κοπής μετάλλων, δυο ηλεκτρικοί φακοί, δυο ιμάντες φόρτωσης και δυο ζευγάρια γάντια.

Ακόμη, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο και συνελήφθησαν οι τρεις Έλληνες ηλικίας 31, 26 και 19 χρόνων, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για κλοπή και ζωοκλοπή από κοινού. Η Ασφάλεια Κοζάνης διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τα υπόλοιπα κλοπιμαία, μεταξύ των οποίων και τις κότες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης