Εφιάλτης για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Τριφυλία

Εφιάλτης για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Τριφυλία

Ο 97χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 92χρονη σύζυγός του κοιμόντουσαν ήσυχοι στις 2.30΄ τα ξημερώματα, όταν ξαφνικά εισέβαλαν στο σπίτι τρεις άγνωστοι

2972783
Πιο εφιαλτικές παραμονές Χριστουγέννων δεν μπορούσε να περάσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, στο οποίο έκαναν «ποδαρικό» ληστές τα ξημερώματα της Κυριακής, παραβιάζοντας την πόρτα του σπιτιού τους στο χωριό Γλυκορρίζι της Τριφυλίας.

Ο 97χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 92χρονη σύζυγός του κοιμόντουσαν ήσυχοι στις 2.30΄ τα ξημερώματα, όταν ξαφνικά εισέβαλαν στο σπίτι τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και ο ένας από αυτούς τους ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, ζητώντας επιτακτικά να του δώσουν όσα χρήματα είχαν.

Οι άτυχοι ηλικιωμένοι τρομοκρατήθηκαν, όμως διαβεβαίωσαν τους ληστές πως ό,τι είχαν και δεν είχαν βρισκόταν στην τσέπη του παντελονιού του 97χρονου. Οι κακοποιοί βρήκαν εκεί όλα κι όλα 80 ευρώ και τίποτε άλλο, παρ’ όλο που ερεύνησαν εξονυχιστικά το σπίτι. Έτσι, άρπαξαν το μικρό χρηματικό ποσό και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης