«Λαοθάλασσα» στο κέντρο της Αθήνας για τις εορταστικές αγορές

«Λαοθάλασσα» στο κέντρο της Αθήνας για τις εορταστικές αγορές

Οι φωτογραφίες από το πεζόδρομο της Ερμού δείχνουν την κίνηση στην αγορά να είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τη βοήθεια του δώρου αλλά και των προσφορών που κάνουν πολλά καταστήματα

katastimata_ermou_arthro
Προπαραμονή Χριστουγέννων και οι εμπορικοί δρόμοι της χώρας σφύζουν από ζωή. Μικροί και μεγάλοι, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο σπεύδουν να ξοδέψουν για κάποιο δώρο.

Οι φωτογραφίες από το πεζόδρομο της Ερμού δείχνουν την κίνηση στην αγορά να είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τη βοήθεια του δώρου αλλά και των προσφορών που κάνουν πολλά καταστήματα.

Ο χρόνος για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων μετρά αντίστροφα και οι εκατοντάδες καταναλωτές εκμεταλλευόμενοι το δώρο και τον ηλιόλουστο καιρό βγήκαν για να κάνουν τα ψώνια τους. Οι περισσότεροι ψωνίζουν για τα παιδιά τους, βαφτιστήρια τους, τα ανίψια τους και για τους εορτάζοντες των ημερών.

Οι έμποροι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι αφού οι προσφορές που κάνουν στα μαγαζιά τους είναι ελκυστικές για τους καταναλωτές.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Ανοιχτά θα είναι και τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα κλείσουν δύο ώρες αργότερα, στις 8 το βράδυ.

Τη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, τα εμπορικά κατάστηματα θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, ενώ κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη και την Τετάρτη.

ermou_ch4


Κλείσιμο
ermou_ch2


ermou_ch1
Μουσικό δρώμενο στην «καρδιά» της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης