Καμένα Βούρλα: Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία ταχυμεταφορών

Καμένα Βούρλα: Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία ταχυμεταφορών

Κουκουλοφόρος με την απειλή όπλου δεν βρήκε χρήματα και αφαίρεσε κινητά τηλέφωνα 

car-1531274_1920
Απανωτά επεισόδια με δράστη κουκουλοφόρο άνδρα, που κρατούσε πιστόλι, σημειώθηκαν στα Καμένα Βούρλα.

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (21/12) περίπου στις 3:30’ ένας κουκουλοφόρος με πιστόλι «μπούκαρε» σε γνωστή εταιρία ταχυμεταφορών που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο των Καμένων με σκοπό να αποσπάσει χρήματα. Όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν χρήματα, άρπαξε κάποια κουτιά που περιείχαν τηλέφωνα και εξαφανίστηκε.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό κρούσμα με δράστη κουκουλοφόρο στην περιοχή, καθώς δύο μέρες νωρίτερα στις 19:50’ το βράδυ της Τετάρτης (19/12), ένας άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα περιποίησης νυχιών, αρχικά χωρίς να γίνει αντιληπτός, καθώς η ιδιοκτήτρια με μια πελάτισσα βρίσκονταν σε διπλανό χώρο. Κάποια στιγμή που η ιδιοκτήτρια μετακινήθηκε στον χώρο εισόδου, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το ληστή που κρατούσε και πάλι όπλο, ενώ φέρεται να μη μιλούσε Ελληνικά.

Και σε αυτή την περίπτωση άρπαξε μια τσάντα και εξαφανίσθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες νωρίτερα σημειώθηκε διάρρηξη σε σπίτι στα Καμένα Βούρλα με τις μαρτυρίες να θέλουν δύο δράστες εκ των οποίων ο ένας φορούσε κουκούλα και κρατούσε και πάλι όπλο, ενώ ο άλλος είχε λοστό. Προσπάθησαν αρχικά να διαρρήξουν το σπίτι γνωστού επαγγελματία και όταν δεν τα κατάφεραν επικεντρώθηκαν στο διπλανό σπίτι που μένει η μητέρα του επαγγελματία. Από εκεί αφαίρεσαν μία τηλεόραση και άλλες οικιακές συσκευές.

Κλείσιμο
Και σε αυτή την περίπτωση εκπλήσσει το θράσος των διαρρηκτών, καθώς η διάρρηξη έγινε μεταξύ 7 με 9 το βράδυ που υπάρχει κόσμος έξω, ωστόσο δε δίστασαν ακόμη και να φορτώσουν πράγματα πριν εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: Lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης