Δράμα: 51χρονος πέρασε τα σύνορα μεταφέροντας πυροτεχνήματα

Δράμα: 51χρονος πέρασε τα σύνορα μεταφέροντας πυροτεχνήματα

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν  ένα  πιστόλι αερίου με δέκα αμπούλες, 500 μεταλλικά σφαιρίδια και 125 πυροτεχνήματα διαφόρων ειδών

Drama-oplo-pyrotexnimata
Μοιραίο αποδείχθηκε το λάθος ενός 51χρονου Έλληνα να επιστρέψει από το εξωτερικό στη χώρα μέρα- μεσημέρι περνώντας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στην Εξοχή της Δράμας, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητό του ένα παράνομο όπλο και δεκάδες πυροτεχνήματα!

Όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου σταμάτησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο για να κάνουν έλεγχο σε συνεργασία με τους τελωνειακούς υπαλλήλους, δεν άργησαν να ανακαλύψουν κρυμμένα στο εσωτερικό του ένα πιστόλι αερίου με δέκα αμπούλες, 500 μεταλλικά σφαιρίδια και 125 πυροτεχνήματα διαφόρων ειδών!

Μετά από αυτά, ο 51χρονος δράστης βρέθηκε με χειροπέδες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό του.

*** Πλούσια ευρήματα απέφερε η έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 27χρονου Έλληνα στη Λάρισα, το πρωί της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, κατέσχεσαν 95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία σύριγγα με μικροποσότητα λαδιού κάνναβης και μικροποσότητες μείγματος κάνναβης και καπνού και σπόρων κάνναβης. Ακόμη στο σπίτι βρέθηκε ένα μίνι οπλοστάσιο με δύο σπαθιά, τρεις αναδιπλούμενους σουγιάδες, 15 αμπούλες για πιστόλι αερίου, ένα αεροβόλο, ένα φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων και βολίδων αεροβόλου και 200 ευρώ. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης