Με δανεικό αυτοκίνητο μετέφερε χασίς στην Καστοριά

Με δανεικό αυτοκίνητο μετέφερε χασίς στην Καστοριά

Στο αυτοκίνητο του αλλοδαπού βρέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος ο οποίος περιείχε έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά κιλών

Kastoria-xasis
Μπλόκο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος Αλβανός έστησαν σε μια περιοχή της Καστοριάς οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, μετά από πληροφορίες ότι μετέφερε σημαντική ποσότητα χασίς.

Το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης, ακινητοποιήθηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος ο οποίος περιείχε έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά κιλών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 21χρονος αλλοδαπός και να κατασχεθούν επιπλέον δυο κινητά με τρεις κάρτες SIM και 350 ευρώ.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν στα όρια του αυτοφώρου ως συνεργό του έναν 25χρονο ομοεθνή του που του είχε δανείσει το αυτοκίνητο εν γνώσει του ότι θα το χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει χασίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης