Folli - Follie: Απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα στους 14 κατηγορούμενους

Folli - Follie: Απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα στους 14 κατηγορούμενους

Με  βούλευμα τα μέλη τη δικαστικού συμβουλίου επικύρωσαν τη διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα που τους απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, κρίνοντας ότι είναι ύποπτοι φυγής

koutsolioutsou
Να παραμείνουν εντός Ελλάδα, προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία τους στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για τη Folli Follie, είναι πλέον υποχρεωμένοι οι 14 κατηγορούμενοι της υπόθεσης. Η απαγόρευση εξόδου για το σύνολο των κατηγορουμένων στην συγκεκριμένη υπόθεση, αποφασίστηκε με βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Με το βούλευμά τους τα μέλη τη δικαστικού συμβουλίου επικύρωσαν τη διάταξη, του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των 14 κατηγορουμένων (για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού και ξέπλυμα μαύρου χρήματος), τους απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, κρίνοντας ότι είναι ύποπτοι φυγής.

Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα, τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτου, ιδρυτές της Folli Follie αλλά και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είχαν εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον των δικαστών του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, προκειμένου να υποστηρίξουν ότι δεν είναι ύποπτοι φυγής. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πείσουν το συμβούλιο το οποίο και τους απαγόρευσε οριστικά την έξοδο από τη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης