Ο Παπαντωνίου έστειλε εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου: «Ψέμα ότι ενθυλάκωσα χρήματα του Δημοσίου»

Ο Παπαντωνίου έστειλε εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου: «Ψέμα ότι ενθυλάκωσα χρήματα του Δημοσίου»

«Τραυματίζετε το τεκμήριο αθωότητάς μου» λέει ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός στον Νίκο Παπανδρέου τον οποίο κατηγορεί ότι «τροφοδοτεί με καύσιμη ύλη την κυβερνητική μηχανή στην επιχείρησή της να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας»

yannos_papantoniou_eksodiko
Εξώδικη διαμαρτυρία στον Νίκο Παπανδρέου απέστειλε ο προφυλακισμένος Γιάννος Παπαντωνίου με αφορμή όσα είπε ο συγγραφέας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

«Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όπως ο Άκης, ο Γιάννος και κάθε πολιτικός που ενθυλάκωσε χρήματα του Δημοσίου» είχε πε ο Νίκος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημήτρη Δανίκα.

«Αναφέρετε ψευδώς ότι ενθυλάκωσα χρήματα του Δημοσίου» υποστηρίζει ο Γιάννος Παπαντωνίου απευθυνόμενος στον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου κάνοντας λόγο για ασύμμετρη και συκοφαντική προπέτεια με την οποία παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας.

«Το ωστικό κύμα των άνω συκοφαντικών ισχυρισμών σας, εκτός της αναπόδραστης προσωπικής βλάβης που μου προκαλεί, συγχρόνως τροφοδοτεί με καύσιμη ύλη την κυβερνητική μηχανή στην επιχείρησή της να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας, ώστε να αφαιμάξει πολιτικά την παράταξη που άλλαξε την Ελλάδα και ίδρυσε ο πατέρας σας Ανδρέας Παπανδρέου» αναφέρεται στο κείμενο της εξώδικης πρόσκλησης του Γιάννου Παπαντωνίου προς τον Νίκο Παπανδρέου.

Διαβάστε το εξώδικο του Γιάννου Παπαντωνίου προς τον Νίκο Παπανδρέου, με αφορμή όσα είπε ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου σε συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα και στο Πρώτο Θέμα:



page1
page2
page3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης