Φαρμακοποιός έδινε χάπια σε κοινωνική λειτουργό χωρίς συνταγή

Φαρμακοποιός έδινε χάπια σε κοινωνική λειτουργό χωρίς συνταγή

Οι αστυνομικοί είχαν υποψίες για την κοινωνική λειτουργό και την ακινητοποίησαν μόλις βγήκε από το φαρμακείο

xapi
Το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξετάζουν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για μια 55χρονη κοινωνική λειτουργό δομής που λειτουργεί στο Βόλο και μια 33χρονη φαρμακοποιό της πόλης, η οποία της προμήθευε ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή.

Οι αστυνομικοί είχαν υποψίες για την κοινωνική λειτουργό και την ακινητοποίησαν μόλις βγήκε από το φαρμακείο της 33χρονης. Πάνω της, βρήκαν τρία κουτιά με συνολικά 90 ναρκωτικά χάπια και την συνέλαβαν όπως και την φαρμακοποιό, που μάλιστα την είχε προμηθεύσει με παρόμοια χάπια χωρίς συνταγή και άλλες φορές μέσα στους τελευταίους δυο μήνες.

Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση διερευνά αν τα χάπια κατέληγαν σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής και μάλιστα έναντι αμοιβής.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 37χρονος Έλληνας, όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 23,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα μείγματος χασίς και καπνού και 15 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Όλα κατασχέθηκαν και ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης