«Μπλόκο» στον Ε-65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων - Εναλλακτικές διαδρομές ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ

«Μπλόκο» στον Ε-65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων - Εναλλακτικές διαδρομές ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος από το 73ο εώς το 93ο χλμ - Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε εναλλακτικές διαδρομές για τους οδηγούς με κατεύθυνση προς Λαμία και Τρίκαλα 

4658862
Εναλλακτικές διαδρομές θα πρέπει να ακολουθούν οι οδηγοί λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων στον αυτοκινητόδρομο Ε-65, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της

Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σήμερα, Δευτέρα από ώρα 12.00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε-65 από Α/Κ Προαστίου (97,3 χ/θ) μέχρι τον Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ), η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

- Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγίας Τριάδος με τον Ε-65, προς την περιφερειακή οδό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κίνηση στην Επαρχιακή Οδό Προαστίου - Αγίας Τριάδας - Καρδίτσας και ακολούθως στην Ε.Ο. Τρικάλων - Καρδίτσας - Ν. Μοναστηρίου και είσοδος στον Ε-65 από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).

- Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:

Κλείσιμο
Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς την συνδετήρια οδό του Ε-65 με την Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου -Καρδίτσας - Τρικάλων έως τέρμα (Τρίκαλα).

Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Καρδίτσας, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 213-1527114, 24410-80200»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης