Φυγόποινος προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα

borders_krystallo

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 59χρονο αλλοδαπό κατά τη διάρκεια ελέγχου διαβατηρίου στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας

Την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό συνελήφθη ένας 59χρονος αλλοδαπός, καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Με αυτήν, ο αλλοδαπός είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές. Έτσι, παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, η οποία διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Στη Βάρδα Ηλείας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας ένας 49χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για απλή σωματική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμηση, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών.

*** Στα Τρίκαλα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 59χρονο Έλληνα όταν διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για φοροδιαφυγή, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

*** Στην Καστοριά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 59χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Την λέξη αλλοδαπό

Την φάγατε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης