Ξάφριζε ξεκλείδωτα αυτοκίνητα στην πόλη της Ρόδου

Ξάφριζε ξεκλείδωτα αυτοκίνητα στην πόλη της Ρόδου

Ο 35χρονος Έλληνας στόχευε στους αφηρημένους ιδιοκτήτες

klopi-cars
Τριγύριζε σε σκοτεινούς δρόμους στην πόλη της Ρόδου και δοκίμαζε τις κλειδαριές των αυτοκινήτων που έβρισκε σταθμευμένα σε διάφορα σημεία ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος απέφευγε να τα παραβιάζει αλλά προτιμούσε να ανοίγει όσα οι ιδιοκτήτες τους είχαν αφήσει ξεκλείδωτα.

Με τον τρόπο αυτό, τρύπωσε από τις 23 ως τις 27 Νοεμβρίου σε έξι αυτοκίνητα και έκλεψε από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα. Οι έξι περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τον 35χρονο δράστη και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Στο σπίτι ενός 53χρονου στην Κοζάνη είχε τρυπώσει στις 15 Σεπτεμβρίου ένας άγνωστος, ο οποίος είχε κλέψει χρήματα άγνωστου ύψους. Και μπορεί να μην έγινε γνωστό πόσα «βούτηξε», ωστόσο αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του από τα στοιχεία που βρήκαν στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης