Ηράκλειο: 36χρονος συνελήφθη με κλεμμένο ΙΧ και πορτ μπαγκάζ γεμάτο κλοπιμαία

Ηράκλειο: 36χρονος συνελήφθη με κλεμμένο ΙΧ και πορτ μπαγκάζ γεμάτο κλοπιμαία

Ο δράστης είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές οχημάτων

irakleio_cars
Οι ύποπτες κινήσεις ενός 36χρονου Έλληνα στο Ηράκλειο κινητοποίησαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης οι οποίοι τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω του ένα κλειδί αυτοκίνητου. Όπως διαπίστωσαν, ανήκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο λίγο πιο πέρα και είχε δηλωθεί η κλοπή του την προηγούμενη ημέρα.

Ο 36χρονος συνελήφθη, αλλά μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, δοκίμασαν μια ακόμη έκπληξη καθώς στο εσωτερικό υπήρχαν πλήθος ρούχα, παπούτσια και ηλεκτρονικές συσκευές, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο δράστης. Έτσι, προσήχθη στην Ασφάλεια στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Όπως αποκαλύφθηκε, από τις 10 Οκτωβρίου είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σε οχήματα και σε μια επιχείρηση και είχε αρπάξει φορτιστές, σκληρούς δίσκους, ακουστικά, ένα κινητό, είδη ένδυσης και υπόδησης, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες που δεν κατάφερε να χρησιμοποιήσει. Μέρος των κλοπιμαίων αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν, ενώ ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης