Χανιά: Η Interpol οδήγησε στον εντοπισμό του βιαστή ανήλικης

Χανιά: Η Interpol οδήγησε στον εντοπισμό του βιαστή ανήλικης

Ο δράστης βίασε τον περασμένη Σεπτέμβριο ένα ανήλικο κορίτσι που είχε έρθει στην Κρήτη από το Βέλγιο για να επισκεφτεί τον πατέρα του

girl-abuse
Η Ασφάλεια Χανίων συνέλαβε έναν αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο της πόλης, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από ενημέρωση της Interpol προς την ΕΛ.ΑΣ. ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο βίασε ένα ανήλικο κορίτσι που είχε έρθει από το Βέλγιο για να επισκεφτεί τον πατέρα του.

Μάλιστα, απειλούσε να σκοτώσει τον πατέρα αν η 13χρονη αποκάλυπτε τι της είχε κάνει!

Όλο αυτό το διάστημα, ο φερόμενος ως βιαστής έστελνε απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 13χρονης Βελγίδας και γι' αυτό το κορίτσι δίσταζε να αποκαλύψει στη μητέρα του τι είχε συμβεί. Όταν αποφάσισε να μιλήσει, πήγαν μαζί στην Αστυνομία του Βελγίου όπου κατοικούν και έδωσαν κατάθεση. Αμέσως ενημερώθηκε η Interpol, που διαβίβασε την δικογραφία στις ελληνικές αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα την προσαγωγή του αλλοδαπού.

Για την ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων, που έδωσε εντολή να διερευνηθεί η καταγγελία και αποφάσισε να ασκήσει δίωξη με την κατηγορία του βιασμού και της κακοποίησης στον φερόμενο ως δράστη. Η έρευνα προχωρά με αργούς ρυθμούς, αφού πρέπει να μεταφραστούν τα έγγραφα που εστάλησαν από την βελγική Αστυνομία και περιλαμβάνουν τα μηνύματα στο κινητό της 13χρονης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης