Βόλος: Βγήκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ με ένα κιλό ηρωίνης

Βόλος: Βγήκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ με ένα κιλό ηρωίνης

O 37χρονος που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση

ktel-magnisias
Στα χέρια των αντρών της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκε μόλις αποβιβάστηκε από υπεραστικό λεωφορείο στον σταθμό του ΚΤΕΛ Μαγνησίας στο Βόλο ένας 37χρονος Έλληνας, καθώς γνώριζαν ότι στις αποσκευές του είχε ναρκωτικά που είχε αγοράσει από άλλη πόλη.

Πράγματι, κατά τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 22,73 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με 140 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο 37χρονος που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

volos_heroin


*** Σχεδόν 2.800 δόσεις ηρωίνης θα διακινούσε σε τοξικομανείς του Βόλου ένας ζευγάρι Ελλήνων, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών έχοντας πάνω τους 15,73 γραμμάρια και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,64 γραμμαρίων. Την υπόλοιπη ποσότητα ανακάλυψε στο σπίτι τους ο σκύλος ανιχνευτής, ο οποίος ξετρύπωσε δύο συσκευασίες με 256 γραμμάρια ηρωίνης και άλλες δυο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,64 γραμμαρίων. Ο 49χρονος και η 39χρονη παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης