Είχε οκτώ καταδίκες αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος

Είχε οκτώ καταδίκες αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος

Τον εντόπισαν σε περιοχή των Γρεβενών, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών

συλληψη
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά οκτώ (!) φορές είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου περί επιταγών ένας 41χρονος Έλληνας, αλλά δεν είχε εκτίσει την ποινή του και, ενώ αναζητούνταν στην Αθήνα, κυκλοφορούσε ελεύθερος στην άλλη άκρη της χώρας!

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και του τμήματος Δεσκάτης που τον εντόπισαν σε περιοχή των Γρεβενών, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, η οποία διέταξε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και επτά μηνών που του είχε επιβληθεί με τις οκτώ αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ενώ θα πρέπει να καταβάλλει και χρηματική ποινή 9.700 ευρώ.

Στην Σαντορίνη, αστυνομικοί του τμήματος Θήρας πέρασαν χειροπέδες σε έναν 35χρονο αλλοδαπό που διέμενε παράνομα στη χώρα, αλλά διαπίστωσαν και ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Β’ και Γ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης καθώς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και επτά μηνών και χρηματική ποινή 6.200 ευρώ.

Στα Τρίκαλα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 62χρονος Έλληνας φυγόποινος, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

Στον Πύργο, συνελήφθη πρωί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 50χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που έγινε στα στοιχεία του, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας για κλοπή, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών συνέλαβαν έναν 30χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράνομη είσοδο στη χώρα, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων 1.500 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης