Εξαπάτησαν επιχειρηματία από το τηλέφωνο στη Ρόδο!

Εξαπάτησαν επιχειρηματία από το τηλέφωνο στη Ρόδο!

Ο άγνωστος απατεώνας της υποσχέθηκε ότι θα ενταχθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα και της ζήτησε καταβολή εγγύησης ύψους 13.500 ευρώ

astynomia-6_1
Το όνειρο για γερή χρηματοδοτική επιδότηση της επιχείρησή της στη Ρόδο έγινε εφιάλτης για την ιδιοκτήτρια, που όχι μόνο δεν είδε χρήματα να μπαίνουν στον λογαριασμό της, αλλά έδωσε και αυτά που είχε σε άγνωστο απατεώνα!

Η γυναίκα, που είναι ιδιοκτήτρια τουριστικών καταλυμάτων, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο οποίος της συστήθηκε ως υπάλληλος τραπεζικού υποκαταστήματος και της είπε ότι έχει ενταχθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα. Έθεσε, όμως, ως όρο την καταβολή εγγύησης ύψους 13.500 ευρώ για να της χορηγηθεί πολλαπλάσιο ποσό.

Η ανυποψίαστη επιχειρηματίας «τσίμπησε» το δόλωμα και έστειλε τα χρήματα που της ζήτησε ο «μαϊμού» τραπεζικός μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, εκείνος διέκοψε κάθε επαφή και το κινητό από το οποίο την είχε καλέσει απενεργοποιήθηκε. Το θύμα κατήγγειλε την εξαπάτησή της στην Ασφάλεια Ρόδου που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου και προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη του δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης