Δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων στο ΘΕΜΑ 104,6: Κουκουλοφόροι έσπασαν μέχρι και πόρτες διαμερισμάτων

Δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων στο ΘΕΜΑ 104,6: Κουκουλοφόροι έσπασαν μέχρι και πόρτες διαμερισμάτων

«Να μας πει κάποιος γιατί δεν μπαίνουν δυναμείς της αστυνομίας στην πλατεία Εξαρχείων. Τι είναι η πλατεία; Πανεπιστημιακό άσυλο ισχύει και εκεί;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Αποστολόπουλος

kameno-xom1
Ένα τρομακτικό σκηνικό το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια από τα επεισόδια που ακολούθησαν την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο περιέγραψε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος.

«Κουκουλοφόροι αφού έγιναν τα επεισόδια που έδειξαν οι τηλεοράσεις, μπήκαν σε ταράτσες ενώ έχουν σπάσει και πόρτες από διαμερίσματα. Ανέβαιναν στις ταράτσες για να ρίξουν μολότοφ. Αυτό έχει εμφανιστεί το 2014 για πρώτη φορά αλλά από τότε δεν υπάρχει κανένα σχέδιο πρόληψης από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη» δήλωσε ο κ. Αποστολόπουλος.



Περιγράφοντας την επόμενη ημέρα καθώς είναι κάτοικος Εξαρχείων ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων έκανε λόγο για «πολλά αυτοκίνητα καμένα» μιλώντας για «ρημαγμένη πόλη» και «εμπόλεμη ζώνη». «Μαυρισμένα τα πάντα, σπασμένα πεζοδρόμια, πέτρες από νεοκλασσικά που είχαν εγκαταλειφθεί. Κυκλοφορούσαν ακόμα και με τροχούς και έκοβαν τσίγκους για να τους χρησιμοποιήσουν στα οδοφράγματα» είπε ο κ. Αποστολόπουλος.

«Να μας πει κάποιος γιατί δεν μπαίνουν δυναμείς της αστυνομίας στην πλατεία Εξαρχείων. Τι είναι η πλατεία; Πανεπιστημιακό άσυλο ισχύει και εκεί;» αναρωτήθηκε.

Κλείσιμο
Όπως κατήγγειλλε, τέλος, «επί 1-2 ώρες έσπαγαν και μάζευαν υλικά για τα οδοφράγματα και μετά άρχισε ο κλεφτοπόλεμος και μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας καταστράφηκε για άλλη μια φορά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης