Κρήτη: Επεισόδια μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Κρήτη: Επεισόδια μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Στα Χανιά ομάδα διαδηλωτών αποσπάστηκε από την πορεία και ενεπλάκη σε επεισόδια με τους αστυνομικούς - Μολότοφ και φωτοβολίδες έπεσασν στο Ηράκλειο - Συλλαλητήρια και στο Ρέθυμνο

epeisodia
Μικρής έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα αυτή την στιγμή στο κέντρο των Χανίων, με την λήξη της πορείας με αφορμή τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, σαν σήμερα το 2008.

Ομάδα διαδηλωτών αποσπάστηκε από την πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, και ενεπλάκη σε επεισόδια με τους αστυνομικούς στην είσοδο της οδού Δασκαλογιαννη στο 1ο Γυμνάσιο.

Επεισόδια στο κέντρο των Χανίων



Ένταση και στο Ηράκλειο

Με ένταση ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο η πορεία φορέων της πόλης για την συμπλήρωση δέκα ετών από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λεονταριών, πραγματοποιώντας πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Μετά το τέλος της πορείας ομάδα νεαρών κατευθύνθηκε προς τον πεζόδρομο της οδού Χάνδακος, πετώντας πέτρες μολότοφ και φωτοβολίδες προς την πλευρά των αστυνομικών που ακολουθούσε την πορεία.

Κλείσιμο
Από την ένταση προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιέςΣτην περιοχή εξακολουθούν να παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αυτή την ώρα η κατάσταση βαίνει προς εκτόνωση .

Κινητοποιήσεις για την μαύρη επέτειο πραγματοποιήθηκαν και στην πλατεία Δημαρχείου στο Ρέθυμνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης