Βίντεο: Με αυτό το αυτοκίνητο μετέφεραν την 21χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του άγριου φονικού

Βίντεο: Με αυτό το αυτοκίνητο μετέφεραν την 21χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του άγριου φονικού

Στο βίντεο, από πρατήριο υγρών καυσίμων, διακρίνεται το όχημα, με το οποίο μετέφεραν την 21χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εκ των δύο φερόμενων ως δραστών

video_apo_rodo
Ένα βίντεο από πρατήριο καυσίμων στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Λίνδου προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open TV. Η 21χρονη Ελένη ήταν ακόμη ζωντανή και αυτό φέρεται να είναι το όχημα, με το οποίο την οδήγησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες στο εξοχικό του ενός, σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές.

Βίντεο ντοκουμέντο με οχήματα για  φοιτήτρια ΟΡΕΝ


Εκεί, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει, μέχρι στιγμής γνωστά, επιχείρησαν να την βιάσουν. Όταν εκείνη αρνήθηκε, οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, άσκησε δίωξη εναντίον των δύο φερόμενων ως δραστών και για βιασμό, κατηγορία που βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο -η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου- απαίτησαν από την ίδια να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο.

Κλείσιμο
Όταν εκείνη αρνήθηκε, οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια. Ο ένας εκ των δύο, συγκεκριμένα ο Αλβανός κατηγορούμενος, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ο Έλληνας φίλος του χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατό της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

Ο Έλληνας συγκατηγορούμενός του ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε την 21χρονη φοιτήτρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης