Ναύπλιο: Δυο αστυνομικοί σκύλοι ξετρύπωσαν πάνω από μισό κιλό χασίς

Ναύπλιο: Δυο αστυνομικοί σκύλοι ξετρύπωσαν πάνω από μισό κιλό χασίς

Οι δυο εκπαιδευμένοι σκύλοι - ανιχνευτές ξετρύπωσαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 559 γραμμαρίων και έναν χρησιμοποιημένο τρίφτη

na12
Μέρα - μεσημέρι της Παρασκευής κινούνταν με το όχημά του στο Ναύπλιο αναζητώντας αγοραστές για τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του ένας 25χρονος Έλληνας, αλλά ένας τυπικός έλεγχος ανδρών της Τροχαίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έβαλε τέλος στα σχέδιά του!

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα 69,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του μαζί με 300 ευρώ και τον συνέλαβαν για να τον παραδώσουν στην Ασφάλεια. Την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 25χρονου σε χωριό του Δήμου Άργους - Μυκηνών ανέλαβαν δυο εκπαιδευμένοι σκύλοι- ανιχνευτές, οι οποίοι ξετρύπωσαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 559 γραμμαρίων και έναν χρησιμοποιημένο τρίφτη.

Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ο νεαρός κατείχε παράνομα κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ναυπλίου στον οποίο παραπέμφθηκε του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Στο σπίτι του, όπου έγινε έρευνα

*** Μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,4 γραμμαρίου βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος Έλληνας, όταν του έκαναν έλεγχο στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας κι έτσι τον συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου– Βόνιτσας έκαναν έρευνα στο σπίτι του όπου βρήκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 34 και 36 εκατοστών, σπόρους βάρους 33 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22 γραμμαρίων. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Έκρυβε ναρκωτικά στο σπίτι του και στο κατάστημά του στη Σκάλα Λακωνίας ένας 41χρονος, στον οποίο έβαλαν χειροπέδες οι αστυνομικοί του τμήματος Ευρώτα, μετά από έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά 74,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης