Διέρρηξαν τα αποδυτήρια του Π.Α.Σ. στη Λαμία

pas1

Οι δράστες διέρρηξαν δύο πόρτες, από τις οποίες πέρασαν στο εσωτερικό των αποδυτηρίων και άρπαξαν ανενόχλητοι αθλητικό υλικό σημαντικής αξίας

Στόχος διαρρηκτών έγινε το γήπεδο της Καμαρίτσας που χρησιμοποιεί ως προπονητήριο η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Λαμία, η οποία αγωνίζεται στην Superleague. Πηγαίνοντας για την προπόνηση τα μέλη της ομάδας, διαπίστωσαν ότι τα αποδυτήρια είχαν παραβιαστεί από αγνώστους.

pas1_2


Οι δράστες είχαν διαρρήξει δύο πόρτες, από τις οποίες πέρασαν στο εσωτερικό των αποδυτηρίων και άρπαξαν ανενόχλητοι αθλητικό υλικό σημαντικής αξίας, όπως αναφέρει το Star Κεντρικής Ελλάδας. Στη συνέχεια, διέφυγαν αθέατοι όπως είχαν φτάσει στο γήπεδο. Οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την Ασφάλεια που διενεργούν προανάκριση και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

pas2


*** Με άδεια χέρια έφυγαν οι ιερόσυλοι που διέρρηξαν την πόρτα της εκκλησίας της Παναγίας Ευαγγελίστριας στον Κρούστα του δήμου Αγίου Νικολάου, καθώς το παγκάρι που έσπασαν δεν είχε μέσα χρήματα. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την διάρρηξη εκτιμούν ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι που το τελευταίο διάστημα έχουν «χτυπήσει» άλλους τρεις ναούς στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα τον Άγιο Γεώργιο Χαρακίτη στην Κριτσά στις 6 Οκτωβρίου, τον Άγιο Γεώργιο Τραγοπιάστη στην περιοχή του Αλμυρού το βράδυ του προηγουμένου Σαββάτου και τον Άγιο Παντελεήμονα λίγες ημέρες νωρίτερα.

Πηγή φωτογραφιών: tvstar

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης