Αναβάθμιση στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων

414oi

Στη διάθεση των ασθενών  δύο θεραπευτικές πισίνες, πλήρως εξοπλισμένες

Στην υλικοτεχνική αναβάθμιση του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων, που βρίσκεται στην Πεντέλη, προχώρησε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, κατασκευάστηκαν και πλέον διατίθενται δύο θεραπευτικές υδατοδεξαμενές (πισίνες), πλήρως εξοπλισμένες, καθώς διαθέτουν και θεραπευτικό διάδρομο όπου το νερό δημιουργεί εικόνα ρεύματος ποταμού, για την καλύτερη άσκηση. Υπήρξε ανακαίνιση των χώρων των εξωτερικών ιατρείων της Ψυχιατρικής Κλινικής.

Επιπρόσθετα έγινε προμήθεια νέων συσκευών για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων του Νοσοκομείου και τη διάγνωση παθήσεων, όπως: Υπερηχοκαρδιογράφος, Holter, Cibex, μηχάνημα Ηλεκτροσπασμοθεραπείας. Τέλος, κατασκευάστηκε νέο ΚΨΜ όπου παρατηρήθηκε αύξηση εσόδων 1000 %.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pikoulos0

Νεκρός ανασύρθηκε, μέσα από το αυτοκίνητό του, με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο 83χρονος Αντώνης Πίκουλος, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και ιστορικός πρόεδρος της «Χορωδίας Μυτιλήνης» - Πώς συνέβη η τραγωδία

klopimaia

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310 388328, καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης