Ασφυκτιούν οι δομές φιλοξενίας - Παραμένουν υπεράριθμοι οι πρόσφυγες και μετανάστες

4436026

Χθες στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων καταγράφηκαν 29.460 άτομα έναντι 29.176 ατόμων την περασμένη Πέμπτη - Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών είναι στα 26.273 άτομα

Παραμένουν υπεράριθμοι οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας σε Κω, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Διαβατά και Παλαιά Γεωργική Σχολή Σερρών που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, «στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων», αυξήθηκαν κατά 284 άτομα σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν σε 30 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 29.460 άτομα έναντι 29.176 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών παραμένει στα 26.273 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Κω, Διαβατών και Παλαιάς Γεωργικής Σχολής Σερρών, έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 15.719 μερίδες φαγητού, από τις οποίες 483 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.

Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΣΧΟΛΙΑ (21)

ελληνικη λυση-νεα δεξια

Πρωτο θεμα γιατι δεν λετε πια τις μεταναστευτικες ροες? στην θρακη ερχονται 150-200 καθε μερα. το ιδιο και στα νησια μας.

Batman

Ξέφραγο αμπέλι. Μήπως να πάρουμε ένα μάθημα από τον σχεδιασμό των ΗΠΑ όσο αφορά τα σύνορα;

Νίκος

Οι δημοσιογράφοι φταίνε για όλα.. διαστρεβλώνουν, παραποιούν και κάνουν ότι μπορούν για να στηρίξουν σκοπούς ελαχίστων.. καλοπληρώνονται βέβαια γι’ αυτό και θεωρούν τους εαυτούς τους κομμάτι της ελίτ..κρεμάλες πρώτα σε αυτούς κ μετά στους απατεώνες πολιτικούς..

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΑΝ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΟΙ...ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΑΤΣΕΣ .ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ -ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ...ΣΥΝΟΡΑ - ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟ ΚΑΝΓΚΕΛΟ .ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ .Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ .Η ΧΩΡΑ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ .ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΙΣΛΑΜΕΠΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΙΣΛΑΜΕΠΟΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ...ΟΛΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ . ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ...ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΘΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ . ΤΟΤΕ ΩΣ ΝΕΟΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .

Άγγελος

Ντρέπεστε να πείτε ότι πλησιάζουν τις 100.000; Μόνο στο Βαθύ της Σάμου των 6.000 κατοίκων, ζουν περί τις 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες.

Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΔΕΝ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ...ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑΣ .ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑ 40% ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ....ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΙΣΛΑΜΕΠΟΙΚΩΝ .ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΚΟΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 30.000 ΤΡΙΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ...ΑΞΙΟΜΑΧΟ .

Φαρκαδόνα

Γελοίο το σύνθημα των λάθρο "WE WANT FREEDOM" μια και στο Ισλάμ η έννοια της ελευθερίας δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει ελευθερία των γυναικών, ελευθερία των αλλόθρησκων, ελευθερία των άθεων, ελευθερία του λόγου, ελευθερία των συναλλαγών, ελευθερία της έκφρασης, ελευθερία της ανάγνωσης, ελευθερία της μετακίνησης. Ας λύσουν πρώτα αυτά οι ισλαμιστές μεταξύ τους και μετά συζητάμε για είσοδο σε ευρωπαϊκό έδαφος και άλλα δικαιώματα που δίνει ο καπιταλισμός και η ΕΕ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΑ...ΑΠΙΣΤΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ 200 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ .ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ...ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΡΗΚΕ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ .

ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ

Σπρωχνουν την Ελλαδα στο γκρεμο !

Μιχαλης .κ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ...ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ κυρια ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ... ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ....! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΥΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ....ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΕΛΛΑΔΑ !:

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Kriti-narkwtika

Ο 63χρονος μεγαλέμπορος ναρκωτικών εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη - Από τότε, όμως, έχει συντονίσει μέσα από τη φυλακή μια σειρά από μεταφορές ποσοτήτων ηρωίνης στις πόλεις του νησιού, χρησιμοποιώντας δεκάδες «βαποράκια» και διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς!

kypros-aksiomatikos_main01

Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες - Σε εξέλιξη η  έρευνα για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με τη μητέρα της από τον λοχαγό - Σοκάρει η ομολογία του: Την είχε τυλίξει με σεντόνι και είχε βάλει και πέτρες πριν τη πετάξει στο φράγμα

28